diumenge, 11 de maig del 2008

Treballar amb Audacity

L'Audacity és un programa que té la capacitat d'editar sons. Aquest programa pot realitzar una gran quantitat de funcions.

Pot gravar sons en directe utilitzant un micròfon o des de l'estèreo. Es poden crear gravacions multi-pista. Es poden editar i mesclar un nombre variat de pistes.

Consta d'uns mesuradors de nivells que poden monitoritzar el volum abans, durant i després de la gravació.Es pot manipular el so de les diferents pistes mitjançant la opció de copiar, tallar, pegar i esborrar.A més es poden eliminar els sorolls de fons que vulguem suprimir de la nostra creació.

Per una altra banda es pot ajustar el volum amb les opcions d'amplificar o normalitzar els efectes.Mentre crees la pista, pots anar visualitzant les freqüències a partir d'un gràfic, que és molt útil per anar treballant i modificant el volum o freqüència.

És un programa que desconeixia i que m'ha semblat molt útil. Podeu descarregar aquest programa gratuïtament.

Per tal de realitzar el treball de les Bones Pràctiques d'aquesta assignatura, l'he hagut d'utilitzar molt, i cada cop que ho feia, anava descobrint moltes més opcions per tal d'anar modificant els meus treballs d’àudio.