divendres, 9 de maig del 2008

Treballar amb Windows Movie Maker



El Microsoft Movie Maker és una aplicació que es proporciona amb el sistema operatiu Windows XP Home Edition o Windows XP Professional.

Té la capacitat de capturar audio i vídeo des d'una màquina de vídeo, una camara Web o qualsevol altre orígen de vídeo. A partir d'aquestes podem crear les nostres pròpies pel·licules.
També té la capacitat d'importar audio, vídeo o imatges fixes existents per tal d'utilitzar-los per a la creació de les pel·licules.
Es poden aplicar diversos efectes a la edició als arxius de vídeo, d'àudio o de fotografies.

Les pel·licules creades amb el programa, es guarden amb el format .wmv i es poden enviar per correu electrònic, publicar-les en pàgines Web o copiar-les en un CD o DVD per tal de reproduir-les en una càmara o veure-les en un televisor.

És un programa que ja coneixia abans, però no l'havia utilitzat gaire. Al principi em va resultar una mica difícil, però seguint la barra de treball, el mateix programa marca els pasos que has d'anar seguint un cop has acabat un apartat. És per això que considero que és un programa molt útil, interessant per tal de crear les meves pròpies pel·lícules i un cop s'ha treballat amb aquest, no resulta tant difícil de fer servir.